Categorii

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo 4x4 Anvelope OFF Road INSA Turbo 4x4

  Pentru siguranta si un confort sporit in toate sezoanele, anvelopa all-season Insa Turbo 4x4 este optiunea ideala, mentinandu-si forma flexibila atat iarna cat si in conditii de vara, asigurand astfel o foarte buna tractiune. Multitudinea de santuri de evacuare a apei precum si profilul anvelopei asigura o foarte buna drenare a apei in sezoanele ploioase. In ciuda unei orientari spre on-road, anvelopa insa turbo 4x4 este eficienta si in conditii de off-road recreativ.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Confort Grip Anvelope OFF Road INSA Turbo Confort Grip

  Abilitatile anvelopei confort grip sunt strans legate de mediul urban si extraurban, in special drumurile asfaltate. Sunt combinate beneficiile unei anvelope de inalta performanta cu o structura mai rezistenta pentru a oferi SUV-ului dumneavoastra toate avantajele pentru siguranta la drum.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Dakar Anvelope OFF Road INSA Turbo Dakar

  Fie ca aveti un SUV, SUT sau un off-roader veritabil, masina dumneavoastra poate fi folosita atat in conditii de off-road cat si on-road. Pentru asta este proiectata anvelopa insa tubo Dakar. Orientarea catre performanta atat in off-road cat si pe sosele, indiferent de anotimp, aderenta furnizata de anvelopa Dakar va fi mereu la inaltime.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Ranger Anvelope OFF Road INSA Turbo Ranger

  Din nevoia unei anvelope care sa imbine intr-un mod cat mai echilibrat rularea pe teren accidentat cat si in mediul urban, Insa Turbo a adus pe piata modelul de anvelopa Ranger. Profilul anvelopei Ranger este potrivit pentru iesirile off-road dar in acelasi tip, datorita modelului folosit puncteaza foarte bine si in mediul on-road.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Sagra Anvelope OFF Road INSA Turbo Sagra

  Special proiectata pentru vehicule 4x4 de recreatie, anvelopa insa turbo Sagra se bazeaza in proportie de 70% pe aderenta, siguranta si confort la rulare pe sosele, indiferent de sezon. Cu toate acestea, profilul agresiv si multiplele santuri de evacuare, ofera o buna tractiune si in conditii de off-road.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Sahara Anvelope OFF Road INSA Turbo Sahara

  Versiunea sahara a anvelopelor insa turbo este fabricata cu scopul de a oferi cea mai buna tractiune in conditii extreme pentru masina dumneavoastra, fie pickup sau off-road. Sahara se ridica la asteptari si cele mai dure conditii de drum, dovedind duritate sporita pe parcurs.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Sahara Competition Anvelope OFF Road INSA Turbo Sahara Competition

  Fabricata pentru un plus de sportivitate si aderenta in off-road, anvelopa insa turbo sahara competition ofera tractiune pe orice suprafata de drum, de la pietris si noroi pana la zapada afanata sau topita, acest lucru garantandu-le prezenta la inalte competitii off-road.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo TM+S 244 Anvelope OFF Road INSA Turbo TM+S 244

  Pentru o tractiune optima pe timp de iarna si utilitatea unei anvelope 4x4 all-season, insa turbo TM+S 244 reprezinta alegerea ideala. Anvelopa TM+S 244 ofera performanta excelenta atat in conditii atmosferice uscate cat si de umiditate, fiind utila in special amatorilor de concursuri off-road cat si off-road recreativ. Modelul profilului ofera siguranta sporita la franare si zgomot redus la rulare.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Traction Track Anvelope OFF Road INSA Turbo Traction Track

  Imaginati-va un traseu off-road cu suprafete variind de la pamant intarit, pietris, pana la noroi adanc si teren alunecos. Insa turbo traction track este conceputa pentru astfel de conditii. Ca un plus, traction track poate rula remarcabil de bine si pe asfalt, beneficiind de zgomot redus la rulare si confort pe suprafete inegale si in mediu urban (borduri, gropi).

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Mountain Anvelope OFF Road INSA Turbo Mountain

  Echilibrata perfect intre on si off-road, anvelopa Insa Turbo Mountain combina o atitudine agresiva pentru off-road cu finetea la rulaj on-road. Pe ambele tipuri de teren, anvelopa Mountain furnizeaza tractiune foarte buna, oferind un plus de incredere si siguranta.

 • Anvelope OFF Road INSA Turbo Special Track Anvelope OFF Road INSA Turbo Special Track

  Anvelopa insa turbo special track ofera tractiune foarte mare, fiind proiectata special pentru cele mai solicitante competitii. Profilul foarte agresiv asigura tractiune excelenta indiferent de sezon. Factorii externi care pot dauna anvelopei, cum ar fi impacturile cu obiecte dure, sunt redusi la un minim datorita compozitiei anvelopei si ranforsarilor sale, facand-o ideala pentru off-road.


 Anvelope OFF Road INSA Turbo

Premium Anvelope Service-Roti este un importator direct de anvelope 4x4 offroad marca Insa Turbo, marca de provenienta si cu traditie in Spania. Diferenta de pret intre anvelopele Insa Turbo si celelalte marci este data de faptul ca INSA Turbo sunt anvelope reconstruite integral (la cald).

produse pe pagina

produse pe pagina